Blog

Kuu 21.3.2019

Kotiin saapuessa aamun ensimmäiset linnut aloittavat kujerruksensa yön tapahtumista. Hän pyyhkii mieli tyhjänä jalat ja hieroo silmiä niin kauan, että alkaa nähdä pieniä pisteitä. Päivän ensimmäinen säde on jäänyt jälkikuvaksi verkkokalvoille ja pysyy siellä, vaikka hän ei tahtoisi ajatella tai nähdä mitään. Hän asettuu makuulle, yrittää tukahduttaa päässään välkkyvän valon ja kumman leiskunnan rintansa paikkeilla.

Unelma 15.3.2019

Mutta välillä mulle tulee se. Silloin ku mietin sua. Silloin kun ihailen sua niin paljon, tunnen itseni niin onnekkaaksi että ihmetyttää.


Pienen ikuisuuden päässä on tuo huoleton kuumuus, joka mulle näyttäytyi kuin suoraan lapsuuden lempikirjasarjan tarinoista, yhtä idyllisenä ja nautittavana.

Vimma 22.2.2019

Tiistaina 8.1. VIMMA esiintyi Mascotissa Kun mä heräsin tänä aamuna, mun syke oli koholla. Se ihmetytti vähän, sillä en ollut mielestäni nähnyt mitään mieltä kiihdyttävää unta.
Mä menin suihkuun. Taas. Käyn liian usein liian pitkissä liian kuumissa liian turhissa suihkuissa. Ja kun astuin pois suihkusta ja pursotin hammastahnaa hammasharjaan mun kädet tärisi.

8.0 27.9.2019

“Kunhan jokainen meistä yrittäisi olla sentin verran parempi ihminen joka päivä, niin kuvittele mitä siitä seuraisi. Kuvittele, jos jokainen maailman ihminen päättäisi olla joka päivä sentin verran moraalisesti parempi ihminen kuin eilen. Muuta ei tarvita. Sentin verran parempi ihminen joka päivä. Vain sentin verran parempi.”